
Versões compatíveis
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter in stukken
- 150 g aardappelen in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper naar eigen smaak
- 1 tl zout naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 330 kcal / 1379 kJ
- Proteína
- 6 g
- Gordura
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Fibra
- 3.7 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Sódio
- 706 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Zoete of hartige pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Pompoensoep met room
35min