Dispositivos e acessórios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Preparação 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
9 g
Energia
3343 kJ /
799 kcal
Gordura
43 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Paleo Breakfast Cereal
40min
Chocolate Pistachio Bars
20min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Cauliflower buffalo bites
35min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Vegan Chocolate Cake
1h 55min