Dispositivos e acessórios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Preparação 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
9 g
Energia
3343 kJ /
799 kcal
Gordura
43 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12h 20min
Dairy Free Tzatziki
15min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Cauliflower Steaks
45min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Creamy Broccoli Salad
10min
Matcha Granola Muffins
25min
Vegetarian Burger
1h 15min
Carrot Hummus
15min
Almond Dip
10min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min