Dispositivos e acessórios
Vegan Pineapple Coconut Tart
Preparação 5min
Total 8h 30min
8 portions
Ingredientes
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
40 mg
Proteína
9 g
Energia
3343 kJ /
799 kcal
Gordura
43 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
31 g
Hidratos de carbono
101 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Pumpkin Spice Jam
1h 45min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Vegan Brownies
2h 40min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min