Dispositivos e acessórios
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
141 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Gordura
10 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Pickled red onions
1h 50min
Pork Roast with Pistachio stuffing
Nenhuma avaliação
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Red Beans and Rice
1h 15min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Creamy Butter Chicken
1h