Dispositivos e acessórios
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
141 mg
Proteína
13.5 g
Energia
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Gordura
10 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.3 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics
26 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Goddess Salad
10min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Spiralized vegetable crust pizza
Nenhuma avaliação
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min