Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM5 TM6

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

(Nenhuma avaliação)

Ingredientes

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 18 oz boiling water, to soak
  • 9 oz brown rice, "low GI" (see Tip)
  • warm water, to soak
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 ½ oz leeks, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 3 ½ oz fresh oyster mushrooms, thinly sliced
  • 7 oz fresh brown mushrooms, thinly sliced
  • 7 oz water
  • 2 tsp vegetable stock paste, salt free (see Tip)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 1 tsp lemon juice, to serve
  • 2 oz Pecorino cheese, grated

Nutrição
por 1 portion
Energia
1517.5 kJ / 362.5 kcal
Proteína
13.5 g
Hidratos de carbono
49.8 g
Gordura
10 g
Gordura saturada
3.3 g
Fibra
6.5 g
Sódio
141 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas