Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2926 kJ / 698 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 56 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 93 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Soezendeeg
2 Std.
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Engelse brunch
Nenhuma avaliação
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Nenhuma avaliação
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min