Dispositivos e acessórios
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 porties
Ingredientes
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
93 mg
Proteína
46 g
Energia
2926 kJ /
698 kcal
Gordura
56 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Scandinavische hamburger
4h 10min
Chocoladeroomijs
12h
Vleesbouillonpasta
45min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nenhuma avaliação
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Steak Stroganoff
45min
Amandelpasta
1h 10min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Ijs van chocolademousse
3h
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Vanilleroomijs
12h