Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2926 kJ / 698 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 1 g
- Gordura
- 56 g
- Gordura saturada
- 32 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 93 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Mosselen met frietjes
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Hornazo
Nenhuma avaliação
Groentencurry met rijst
Nenhuma avaliação
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Chocolade sneeuwballen
1h