Dispositivos e acessórios
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
fresh peaches peeled, cut in pieces7 oz
White Pepper Citronette
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salt1 - 2 pinches
-
ground white pepper1 pinch
Shrimp
-
large raw shrimp, peeled and deveined12 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt1 - 2 pinch
-
water to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
salad greens to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
323 mg
Proteína
17 g
Energia
1036 kJ /
247 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Favorites
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mulled Wine
15min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Shrimp Sauté
25min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Tex-Mex Turkey Soup
50min