Dispositivos e acessórios
Café de Paris butter
Preparação 5min
Total 25min
185 g
Ingredientes
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillet2
-
lemon zest½ tsp
-
butter (see Tips)130 g
-
sea salt2 pinches
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 185 g
Sódio
750.8 mg
Proteína
4.5 g
Energia
4126.4 kJ /
986.2 kcal
Gordura
106.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
67.1 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Panna cotta
6h 15min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Nenhuma avaliação
Lemon and caper aioli
15min
Caesar salad dressing
10min
Turmeric and tequila
24h 10min
Paris Brest
6h 40min
Queso fresco
2h
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min