Dispositivos e acessórios
Bloody Mary
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
fresh tomatoes cut into quarters1000 g
-
lemon juice (approx.1- 2 lemons)40 g
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
vodka120 g
-
Tabasco® sauce to taste, plus extra if desired½ - 1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ice cubes to serve300 g
-
celery with leaves, for garnishing4 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
397.9 mg
Proteína
2.8 g
Energia
227 kJ /
54 kcal
Gordura
0.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mango cheesecake
6h 35min
Tzatziki
15min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Raspberry soufflés
1h 35min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Taramasalata
15min
Bloody Maria
2h 45min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Smoked trout pâté
3h 15min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Caesar salad dressing
10min