Dispositivos e acessórios
Nyonya curry chicken bun
Preparação 20min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1054.1 mg
Proteína
35 g
Energia
2646 kJ /
630 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
40.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Crispy Ikan Bilis
40min
Shallot Oil
25min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Chilli Stuffed Fish
1h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Nyonya Spice Paste
15min