Dispositivos e acessórios
Lemon curd easter biscuits
Preparação 30min
Total 1h 30min
20 portions
Ingredientes
Biscuits
-
raw sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust370 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
sugar120 g
-
lemon juice70 g
-
unsalted butter60 g
-
eggs3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.1 mg
Proteína
3.6 g
Energia
940 kJ /
223.8 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Classic lemon tart
3h 10min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Panforte
1h 30min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Runny custard
10min
Buttermilk corn cakes
25min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Party pretzel bites
1h 20min