Dispositivos e acessórios
Lemon curd easter biscuits
Preparação 30min
Total 1h 30min
20 portions
Ingredientes
Biscuits
-
raw sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust370 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
sugar120 g
-
lemon juice70 g
-
unsalted butter60 g
-
eggs3
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
71.1 mg
Proteína
3.6 g
Energia
940 kJ /
223.8 kcal
Gordura
11.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
26.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple crumble meringue slice
2hod. 45min.
Black forest cake
5hod.
Triple chocolate layer cake
5hod. 20min.
Hazelnut meringue roulade
1hod. 30min.
White chocolate and strawberry trifle
25hod.
Frozen pineapple cream
10min.
Spiced Polish Christmas cake
99hod. 30min.
Party pretzel bites
1hod. 20min.
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45min.
Lemon meringue cupcakes
1hod. 30min.
Red and green Christmas shortbread
2hod. 20min.
Gingerbread biscuits
2hod. 20min.