
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g pickled cucumbers cut into pieces
- 230 g pickled button mushrooms drained (approx. 170 g after draining)
- 150 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- 1 tsp sugar (optional)
- ¼ tsp sea salt
- ground black pepper to season
- 12 eggs hard-boiled
- fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 431.8 kcal / 1813.4 kJ
- Proteína
- 15.7 g
- Gordura
- 9.6 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Sódio
- 882.4 mg
Receitas alternativas
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1u. 5min
Portuguese green eggs
50min
Three meat roulade
2u. 5min
Christmas Tree Spinach Puff
1u.
Skin Glow Detox Juice
10min
Cheesecakes in jars
4u.
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Potted baby vegetables
6u. 15min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1u. 10min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1u.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1u. 30min