Dispositivos e acessórios
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Preparação 15min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
1001.8 mg
Proteína
250.1 g
Energia
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Gordura
180.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
54.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1h 30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Santa Maria Dry Rub
5min
Korean marinade
40min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min