Dispositivos e acessórios
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Preparação 15min
Total 4h 15min
4 portions
Ingredientes
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
1001.8 mg
Proteína
250.1 g
Energia
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Gordura
180.3 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
54.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Tandoori chicken
45min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Piri-piri spatchcock chicken (MEATER +)
1h 30min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min