Dispositivos e acessórios
Korean Bo ssam (MEATER+®)
Preparação 10min
Total 29h 20min
6 portions
Ingredientes
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3255.6 mg
Proteína
55.4 g
Energia
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Gordura
66.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comfort food in cast iron
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Fish and Chips
30min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Creamy miso mushroom udon
45min
Korean Bo ssam
29h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Hoisin pork bowl
45min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h