Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
TM6 TM5

Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette

4.2 (17 avaliações )

Ingredientes

  • 14 oz canned chickpeas
  • 19 oz cauliflower florets
  • 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
  • 4 oz red onion, cut into wedges
  • 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
  • 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
  • 4 ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp dried oregano
  • 1 oz red wine vinegar
  • 1 oz water
  • ½ oz lemon juice
  • 1 heaping tsp Dijon mustard
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 8 oz feta cheese, crumbled

Nutrição
por 1 portion
Energia
2659.7 kJ / 635.7 kcal
Proteína
18.7 g
Hidratos de carbono
39 g
Gordura
46.7 g
Gordura saturada
13.2 g
Fibra
10.5 g
Sódio
1086 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas