Dispositivos e acessórios
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Preparação 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
canned chickpeas14 oz
-
cauliflower florets19 oz
-
rainbow carrots cut into pieces8 oz
-
red onion cut into wedges4 oz
-
sweet mini peppers stem removed, cut into pieces5 oz
-
Persian cucumbers trimmed, cut into pieces6 oz
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
red wine vinegar1 oz
-
water1 oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard1 heaping tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
feta cheese crumbled8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1086 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2659.7 kJ /
635.7 kcal
Gordura
46.7 g
Fibra
10.5 g
Gordura saturada
13.2 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spring Garden
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Potato Curry Soup
35min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Grated Carrot Salad
10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Green Goddess Salad
10min
Broccoli Salad
5min
Creamy Broccoli Salad
10min
Texas Caviar
15min
Tuscan White Bean Stew
1h