Dispositivos e acessórios
Cottage Pie with Colcannon Mash
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Mince Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil15 g
-
beef mince broken in pieces500 g
-
button mushrooms quartered125 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water125 g
-
tomato purée15 g
-
Worcestershire sauce10 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sugar2 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Colcannon Mash
-
kale stalks removed, cut in pieces (2 cm, see tip)100 g
-
ground black pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (5 mm)550 g
-
whole milk170 g
-
unsalted butter diced30 g
-
spring onion thinly sliced diagonally, for garnishing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1007.2 mg
Proteína
23.7 g
Energia
1978.6 kJ /
472.9 kcal
Gordura
30.3 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
13.1 g
Hidratos de carbono
27.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Irish Cooking
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Toad in the Hole
1h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Carrot and Swede Mash
20min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Cauliflower Cheese
50min