Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Proteína
- 37.2 g
- Hidratos de carbono
- 34.5 g
- Gordura
- 28.8 g
- Gordura saturada
- 7.9 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 1088.5 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Ham and Leek Pies
1h 50min
White Bread
3h
Chilli con Carne
40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Chilli Con Carne
35min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min