Piept de pui sous-vide

Piept de pui sous-vide

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 1h 55min
2 porții

Ingredientes

  • piept de pui, cu sau fără piele (180-200 g fiecare, 2-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 181 mg
Proteína 64 g
Energia 1171 kJ / 280 kcal
Gordura 2 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 0.5 g
Hidratos de carbono 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...