Chinese-style stir-fried vegetables
TM6 TM5

Chinese-style stir-fried vegetables

4.7 (309 avaliações )

Ingredientes

  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 cm piece fresh ginger, peeled, to taste
  • 30 g peanut oil
  • 500 g mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 - 2 tsp oyster sauce or soy sauce

Nutrição
por 1 portion
Energia
466.1 kJ / 111 kcal
Proteína
3 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gordura
7.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Fibra
4 g
Sódio
172.8 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas