Dispositivos e acessórios
Chinese-style stir-fried vegetables
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled, to taste1 - 2 cm
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushroom, carrot, broccoli, snowpeas, red capsicum), cut into slices as needed500 g
-
salt to taste1 pinch
-
oyster sauce or soy sauce1 - 2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
172.8 mg
Proteína
3 g
Energia
466.1 kJ /
111 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Mee Goreng Mamak
15min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Boiled pasta
20min
Fried Beehoon
20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Stir-fry beef bowl
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Stir fried broccoli with carrot
15min