Dispositivos e acessórios
Sous-vide Ossobuco
Preparação 30min
Total 12h 40min
4 portions
Ingredientes
-
veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour1 Tbsp
-
olive oil4 Tbsp
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
leeks white part only, sliced (3 mm)200 g
-
sweet paprika1 pinch
-
tomato purée75 g
-
red wine200 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
372 mg
Proteína
59 g
Energia
2339 kJ /
559 kcal
Gordura
24 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
15 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Welcome to the World of Sous-vide
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spaghetti Carbonara Pie
Brak ocen
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Creamy Vanilla Ice Cream
10 godz. 30 min
Pork and porcini roulade
5 godz. 15 min
Crushed Ice
5 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Crema catalana
40 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Miso Soup
40 min