
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions quartered
- 200 g leeks white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 559 kcal / 2339 kJ
- Proteína
- 59 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 15 g
- Fibra
- 1.7 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 372 mg
Receitas alternativas
Pease Pudding
13h 10min
Beer Marinade
10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Migas with Padrón Peppers
30min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Green Mole Chicken
1h
Liver cake
1h 50min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Karpatka
10h
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1h 20min