Dispositivos e acessórios
Quinoa sushi
Preparação 15min
Total 2h 45min
5 portions
Ingredientes
Quinoa
-
tri-colour quinoa100 g
-
water for soaking
-
rice wine vinegar3 tsp
Filling
-
nori sheets (seaweed sheets)5
-
carrot cut into thin batons1
-
smoked salmon cut into strips100 g
-
avocado cut into strips½
-
Lebanese cucumber cut into thin batons (approx. 5 cm long)1
-
soy sauce to serve
-
wasabi paste to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
331.7 mg
Proteína
9.4 g
Energia
740.6 kJ /
176.2 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
15.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on quinoa
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Polenta zucchini slice
2h 10min
Yasai miso ramen
35min
Vegan gravy
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Green goddess pizza
1h 30min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Mushroom quinotto
30min
Vegie crackers
12h 10min