
Dispositivos e acessórios
Balinese Betutu chicken
Preparação 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
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sea salt1 ½ tsp
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fresh red bird's eye chilli30 g
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makrut lime leaves2
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fresh ginger4 cm
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shrimp paste2 tsp
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coconut oil1 tsp
-
whole chicken1
Betutu chicken
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)1
-
boiling water800 g
-
roasted unsalted peanuts40 g
Nutrição por 1 portion
Energia
947.5 kcal /
3964.3 kJ
Proteína
75.8 g
Gordura
58.9 g
Hidratos de carbono
28.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
19.6 g
Sódio
1144.1 mg
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