Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3964.3 kJ / 947.5 kcal
- Proteína
- 75.8 g
- Hidratos de carbono
- 28.1 g
- Gordura
- 58.9 g
- Gordura saturada
- 19.6 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 1144.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3óra 15p
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4sa 25 dk
Curry lamb soup (TM6)
5h 10 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6sa 20 dk
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Black garlic and onion jam
55min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min