Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g fasole boabe, uscată (vezi recomandarea)
- apă, pentru înmuiat fasolea
- 2 cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițat
- 1000 g apă
- Nutrição
- por 1 Rețetă completă
- Energia
- 3883 kJ / 927 kcal
- Proteína
- 62 g
- Hidratos de carbono
- 97 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 10 g
- Fibra
- 57.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sos de rom cu lapte de cocos
Nenhuma avaliação
Crostini cu pastă de măsline și carne de vită
Nenhuma avaliação
Ciuperci murate
6h 30min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Nenhuma avaliação
Supă de pui cu tăiței
1h 35min
Supa mirilor
1h 15min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min
Chilli vegetarian
1h 5min
Tocană de ciuperci și cârnați, cu arpacaș
55min
Năut gătit lent
14h 40min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Supă din capete de sparanghel
55min