Dispositivos e acessórios
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
Preparação 25min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
mixed bell peppers julienned (¼ in.)6 oz
-
smoked paprika½ tsp
-
red onions sliced in half-moons (¼ in.)4 oz
-
garlic cloves thinly sliced2
-
vegetable broth28 oz
-
canned diced tomatoes with juices14 ½ oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
orzo pastaorzo pasta whole wheat4 oz
-
baby spinach4 oz
-
raw shrimp, peeled and deveined (medium-large shrimp)16 oz
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh dill fronds5 sprigs
-
lemon juice1 tbsp
-
red pepper flakes (opcional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1065 mg
Proteína
19 g
Energia
929 kJ /
222 kcal
Gordura
7 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
24 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Avocado Tuna Salad
5min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Hungarian Mushroom Soup
35min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min