Dispositivos e acessórios
Sweet Pea and Zucchini Soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
large eggs4
-
salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
-
leeks in pieces, white part only4 oz
-
garlic cloves2
-
zucchini cubed (1 in.)9 oz
-
sweet peas fresh or frozen24 oz
-
vegetable stock low sodium18 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
heavy whipping cream (opcional)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
431.2 mg
Proteína
19.3 g
Energia
1254.9 kJ /
299.9 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Minestrone
45min
Vegetable Soup
35min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Carrot Ginger Soup
20min
Purple Cauliflower Soup
25min
Mushroom Risotto
30min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
White Bean Soup
2h 45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min