Dispositivos e acessórios
Champagne en bessen trifle
Preparação 30min
Total 3h 40min
16 glazen
Ingredientes
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Sódio
95.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestelijk Buffet
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panna cotta
6h 15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Mini kerstboompjes
45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min