Dispositivos e acessórios
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Preparação 15min
Total 3h 25min
6 porties
Ingredientes
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
216.8 mg
Proteína
79.7 g
Energia
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Gordura
59.7 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min