Versões compatíveis
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Proteína
- 79.7 g
- Hidratos de carbono
- 10.5 g
- Gordura
- 59.7 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sódio
- 216.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Bearnaisesaus
20 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15 min
Pruimenjam
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35 Min
Lemon curd
20 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min