
Versões compatíveis
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1500 g kalfsgebraad uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien gehalveerd
- 550 g courgette in blokjes
- 450 g aubergine in blokjes
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 913.8 kcal / 3804.7 kJ
- Proteína
- 79.7 g
- Gordura
- 59.7 g
- Hidratos de carbono
- 10.5 g
- Fibra
- 6.8 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Sódio
- 216.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Romige aspergesoep
25min
Hollandaisesaus
15min
Tomatensaus
40min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Aardbeien curryketchup
Nenhuma avaliação
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nenhuma avaliação
Aspergesoep met citroen
55min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min