
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vulling
-
20
g verse dragon alleen de blaadjes
ou 20 g lente-ui in stukken (4 cm) - 80 g artisjokharten, op olie uitgelekt
- 100 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
Kip pakketje met rode paprika saus
- 3 kippenborsten, ontveld en ontbeend (ong. 180-200 g / stuk)
- 1400 - 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 2 rode paprika's gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 420 kcal / 1756 kJ
- Proteína
- 52 g
- Gordura
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Fibra
- 3.5 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 188 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nenhuma avaliação
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Tomatensaus
40min
Butternut en gembersoep
35min
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Heerlijke herfstdressing
Nenhuma avaliação
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Balletjes in Spaanse saus
55min