Dispositivos e acessórios
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1596 kJ /
382 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Snelle chocolade amandel fudge
Nenhuma avaliação
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Groenten-aardappelsalade met kip
1h 15min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Aardappel- en spruitjespuree
40min