Dispositivos e acessórios
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1596 kJ /
382 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Pastasalade met forel en groenten
Nessuna valutazione
200 g prei fruiten
20min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Erwten met ham
25min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Bloemkool met kaas
55min