Dispositivos e acessórios
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
8 g
Energia
1596 kJ /
382 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2.8 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Pastasalade met forel en groenten
Nenhuma avaliação
Gekookte pasta
20min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Nenhuma avaliação
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Champignons of zwammen met look
20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min