Dispositivos e acessórios
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1268.7 mg
Proteína
34.8 g
Energia
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Boost uw immuniteit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde kip op zijn geheel
Nenhuma avaliação
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Karamel parfait
Nenhuma avaliação
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Aromatische kipcurry
1h
Penne met mosselen
1h 5min