Dispositivos e acessórios
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterseliebladeren10 g
-
verse korianderbladeren10 g
-
eieren4
-
melk80 g
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
zout1 ½ tl
-
water1100 g
-
gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)350 g
-
kippenvleugels600 g
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
stokbrood om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1268.7 mg
Proteína
34.8 g
Energia
1705.4 kJ /
407.6 kcal
Gordura
25 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Boost uw immuniteit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Basis kippenbouillon
35min
Roze roerei
15min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Minestrone
45min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Gemarineerde paprika's
55min
Thaise rode curry
1h
Paksoi en ham rijst
40min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Nenhuma avaliação