Dispositivos e acessórios
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (opcional)¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
753 kJ /
180 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oosters koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Noedelsoep
35min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Lookbrood met vegan kaas
Nenhuma avaliação
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Bessenlikeur
30min
Azteca taart
1h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min