Dispositivos e acessórios
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (opcional)¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
753 kJ /
180 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oosters koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mangochutney
1h 20min
Rijstsalade
1h
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Slasapje
Nenhuma avaliação
Fideuá van groenten
40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Paddenstoelentaart
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Kip met romige groenten saus
50min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min