Dispositivos e acessórios
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
shallot halved80 g
-
olive oil20 g
-
water250 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 Tbsp
-
blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces150 g
-
plain flour30 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
double cream80 g
-
ground white pepper1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)400 g
-
walnut halves50 g
-
honey2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.6 mg
Proteína
17.8 g
Energia
3305.3 kJ /
790 kcal
Gordura
42.3 g
Fibra
14.3 g
Gordura saturada
19.8 g
Hidratos de carbono
90.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Home Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Honey Parmesan Parsnips
50min
Lentil Moussaka
3h 30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mushroom Stroganoff
30min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Pea and Courgette Tarts
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min