Dispositivos e acessórios
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
Preparação 35min
Total 35min
42 pieces
Ingredientes
Beetroot Blinis
-
medium eggs separated2
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)280 g
-
plain yoghurt170 g
-
buckwheat flour120 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying, plus extra as needed1 Tbsp
Horseradish Cream
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
crème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
creamed horseradish½ Tbsp
Assembly
-
crayfish tails, cooked100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
70 mg
Proteína
1.6 g
Energia
148 kJ /
36 kcal
Gordura
1.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Christmas
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Summer Pudding
8h 30min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Fennel Risotto
35min