Dispositivos e acessórios
Artichoke & Butter Bean Dip
Preparação 5min
Total 10min
550 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
6.9 g
Energia
476.4 kJ /
113.9 kcal
Gordura
1.5 g
Hidratos de carbono
19.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dips and Spreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus Risotto
45min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Garlic and White Bean Stew
50min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Hot Artichoke Dip
30min
Carrot and Coconut Salad
5min
Pea and Mint Risotto
40min
White Bean and Feta Dip
5min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min