Dispositivos e acessórios
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Preparação 20min
Total 9h 25min
6 portions
Ingredientes
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
772 mg
Proteína
6 g
Energia
1046 kJ /
250 kcal
Gordura
6 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chopped Asian Salad
20 min