Dispositivos e acessórios
French dressing
Preparação 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
119.2 mg
Proteína
1 g
Energia
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Gordura
90.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy butter
10min
Chimichurri
5min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Tartare sauce
10min
Caesar salad dressing
10min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Creamy French Dressing
5min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h
Lemon caper butter
10min