Dispositivos e acessórios
French dressing
Preparação 5min
Total 5min
200 g
Ingredientes
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
caster sugar adjust to taste3 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mustard powder1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
white wine vinegar50 g
-
grapeseed oil60 g
-
extra virgin olive oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
119.2 mg
Proteína
1 g
Energia
3678.8 kJ /
879.3 kcal
Gordura
90.6 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.4 g
Hidratos de carbono
17.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Caesar salad dressing
10min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Beetroot salad with raita dressing
35min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Tapenade
10min
Romesco dip
10min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Oysters Mignonette
5min
Honey Pear Vinaigrette
5min