Dispositivos e acessórios
Tartare sauce
Preparação 10min
Total 10min
280 g
Ingredientes
-
pickled gherkins (approx. 20 g)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh chives or 1 tsp dried chives3 - 4
-
egg1
-
mustard powder½ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fresh tarragon leaves only or 1/4 tsp dried tarragon½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white wine vinegar2 tsp
-
grapeseed oil200 g
-
pickled capers drained2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 280 g
Sódio
2089.7 mg
Proteína
7.4 g
Energia
7805.5 kJ /
1865.6 kcal
Gordura
205.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Caesar salad dressing
10min
Hollandaise sauce
15min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Mayonnaise
5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Tartare Sauce
10min
Satay sauce
15min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Profiteroles
2h