Dispositivos e acessórios
Spiced tomato chutney
Preparação 15min
Total 30min
1 Total recipe
Ingredientes
-
black mustard seeds1 tsp
-
fresh curry leaves7 - 8
-
coriander seeds2 tbsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
coconut oil2 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves5 - 10
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
fresh tomatoes (approx. 560 g), cut into quarters and deseeded5
-
asafoetida (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
4750.1 mg
Proteína
19.29 g
Energia
3537 kJ /
842 kcal
Gordura
52.24 g
Fibra
50.87 g
Gordura saturada
35.5 g
Hidratos de carbono
57.76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Coriander chilli chutney
5min
Curry powder
10min
Garam masala
10min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Rogan josh
1h 35min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Potato karakari
50min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Indian spiced sweet potato soup
25min