Dispositivos e acessórios
Cauliflower soup with bacon dust
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bacon dust
-
rindless bacon rashers150 g
Cauliflower soup
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)60 g
-
water900 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
cauliflower cut into small florets (3 cm)950 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
butter or olive oil, to taste25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1069.6 mg
Proteína
12.9 g
Energia
725.5 kJ /
172.7 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spicy cauliflower soup
20 min
Pumpkin soup
30 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Hearty seven vegetable soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Classic mushroom risotto
30 min