Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 (12 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives, sliced
  • ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g broccoli, broken into florets

Nutrição
por 1 portion
Energia
1369.3 kJ / 327.3 kcal
Proteína
30.4 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gordura
13.7 g
Gordura saturada
2.2 g
Fibra
4.6 g
Sódio
411.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas