
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives sliced
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 150 g broccoli broken into florets
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 327.3 kcal / 1369.3 kJ
- Proteína
- 30.4 g
- Gordura
- 13.7 g
- Hidratos de carbono
- 21.4 g
- Fibra
- 4.6 g
- Gordura saturada
- 2.2 g
- Sódio
- 411.5 mg
Receitas alternativas
Cabbage rolls
1h 50min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs with tomato sauce
40min
Baby's first Christmas
2h
Chicken and warm potato salad
55min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Beef spezzatino
1h 45min
Ham and zucchini quiche
1h 45min