Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Proteína
- 27.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.7 g
- Gordura
- 11.5 g
- Gordura saturada
- 6.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 900.7 mg
Receitas alternativas
Chicken and mushroom lasagne
1j 55 mnt
Beef "Burgundy"
40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
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Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Beef stroganoff
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
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Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
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Zurich-style veal strips with potatoes
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Beef Burgundy
1hod. 45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Lamb spezzatino
1hod. 45min