Dispositivos e acessórios
Italian sandwich Rolls
Preparação 10min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
-
dried instant yeast7 g
-
water plus extra to steam300 g
-
baker's flour500 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease and brush
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
293.9 mg
Proteína
7.9 g
Energia
955.9 kJ /
228.5 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Sub rolls
2h
Hamburger rolls
2h 20min
Freeform basic bread
1h 35min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Brioche burger buns
2h 10min
Cheese and bacon rolls
2h
Cheese and tomato bread
3h 5min
Greek pita breads
1h 15min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min