Versões compatíveis
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Hidratos de carbono
- 66.3 g
- Gordura
- 5.3 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sódio
- 1464.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Coconut poached chicken salad
45min
Red pesto chicken salad
35min
Chicken teriyaki
20min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chiang Mai noodles
25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1u. 15min
Thai beef salad
1u. 15min
Beef fajitas
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min