Dispositivos e acessórios
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Preparação 15min
Total 3h 35min
10 portions
Ingredientes
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
944.5 mg
Proteína
46.6 g
Energia
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brandy butter
10min
Scotch eggs
50min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Pull-apart sunshine bread
40min
Zucchini lasagne
1h 30min
Beef and beer pie
1h 40min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Leek and ham tart
1h 55min
Chicken Waldorf salad
40min
Fish pie with mashed potato topping
2h