Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)

4.9 (8 avaliações )

Ingredientes

  • 1800 g boneless pork leg roast
  • 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
  • 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
  • 25 g pumpkin seeds
  • 25 g sunflower seeds
  • 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
  • 60 g streaky bacon, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 250 g pork mince
  • 30 g dried cranberries
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1728.7 kJ / 411.6 kcal
Proteína
46.6 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gordura
23.5 g
Gordura saturada
7.7 g
Fibra
1.4 g
Sódio
944.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas