Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Hidratos de carbono
- 53.6 g
- Gordura
- 23.8 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 969.5 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Yellow Curry noodle soup
20min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min