Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods, slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche, to serve
- macadamia nuts, sugar coated, crushed, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1795.9 kJ / 429.3 kcal
- Proteína
- 1.1 g
- Hidratos de carbono
- 84 g
- Gordura
- 0.3 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 6.5 g
- Sódio
- 70.2 mg
Receitas alternativas
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Crème anglaise
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 phút
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min