
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 Beurre Bosc pears (see Tips)
- 300 g white wine
- 100 g water
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 100 g sugar
- 8 cardamom pods slightly crushed
- 1 pinch saffron threads
- ½ cinnamon quill
- 1 pinch sea salt
- crème fraîche to serve
- macadamia nuts sugar coated, crushed, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 429.3 kcal / 1795.9 kJ
- Proteína
- 1.1 g
- Gordura
- 0.3 g
- Hidratos de carbono
- 84 g
- Fibra
- 6.5 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Sódio
- 70.2 mg
Receitas alternativas
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Pears in red wine
3h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Honey crème caramels
25h 55min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min