Dispositivos e acessórios
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
Preparação 35min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese (optional)40 g
-
mixed fresh herbs of choice3 sprigs
-
cauliflower cut into florets170 g
-
eggs2
-
tapioca starch40 g
-
dried chives1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
oil to fry4 tbsp
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
cherry tomatoes halved10
-
avocado flesh only½
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
-
fresh chives chopped to garnish (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
991.3 mg
Proteína
22 g
Energia
2885.5 kJ /
687 kcal
Gordura
55 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
23.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Get Thermomix® Fit with Noni
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min