Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Hidratos de carbono
- 10.7 g
- Gordura
- 261.6 g
- Gordura saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 754.4 mg
Receitas alternativas
Best Beer Battered Fish
30min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Meatloaf
1sa 20 dk
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Beef and beer pie
1óra 40p
Sweet and sour pork
40min
Traditional sausage rolls
50 dk
Guinness beef pies
2h 15min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Sausage sizzle with beer braised onions
1sa 15 dk
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min