Dispositivos e acessórios
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
macadamia nuts150 g
-
crystallised ginger60 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces300 g
-
gluten free flour150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve300 g
-
ginger syrup to serve2 tbsp
-
honeycomb to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
112.7 mg
Proteína
9.9 g
Energia
3055.2 kJ /
730.2 kcal
Gordura
47.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
21.9 g
Hidratos de carbono
71.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Mojito
5min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Pears in orange syrup
45min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Easy citrus pie
1h
Banana bread
1h 40min
Chocolate sauce
20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Vegan Ginger Biscuits
40min
Chewy chocolate brownies
35min