Dispositivos e acessórios
Rosewater madeleines
Preparação 5min
Total 30min
12 pieces
Ingredientes
-
extra virgin coconut oil plus extra to grease50 g
-
plain flour plus extra to dust60 g
-
raw sugar80 g
-
eggs2
-
rose water3 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk (see Tips)2 tsp
-
baking powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
27.7 mg
Proteína
1.5 g
Energia
382.1 kJ /
91.3 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hazelnut chocolate spread
25min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Jaffa madeleines
30min
Potato Buns
3h
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Butter Cake
1h