Surf and turf with pink peppercorn sauce
TM5 TM31 TM6

Surf and turf with pink peppercorn sauce

4.0 (3 avaliações )

Ingredientes

Pink peppercorn sauce

  • 1 garlic clove
  • 1 eschalot, cut into halves
  • 40 g salted butter, cut into cubes
  • 50 g white wine
  • 1 tsp tomato paste
  • 2 tbsp pink peppercorns, lightly crushed (see Tips)
  • 100 g water
  • 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 4 egg yolks (see Tips)

Surf and turf

  • 500 g water
  • 8 - 12 large raw prawns, deveined and butterflied
  • 4 beef fillet steaks
  • extra virgin olive oil, to drizzle
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • thick-cut chips, to serve

Nutrição
por 1 portion
Energia
2982.2 kJ / 710 kcal
Proteína
39.9 g
Hidratos de carbono
20.8 g
Gordura
51.1 g
Gordura saturada
22.9 g
Fibra
3 g
Sódio
637.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas