Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 stalk lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 6 cm piece fresh turmeric, peeled
- 1 tsp salt
- 1 tbsp white sugar
- 4 garlic cloves
- 1 tbsp fish sauce
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 1 eschalot
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sesame oil
- 20 g vegetable oil
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Proteína
- 22.9 g
- Hidratos de carbono
- 35.1 g
- Gordura
- 31.2 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 2012.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Miso chicken and rice
1h 30min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Tandoori chicken
45 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min