Dispositivos e acessórios
Turmeric lime chicken skewers
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
piece fresh turmeric peeled6 cm
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
garlic cloves4
-
fish sauce1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)½ tsp
-
makrut lime leaves4
-
eschalot1
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2012.6 mg
Proteína
22.9 g
Energia
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Gordura
31.2 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai beef salad
1h 20min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Thai beef salad
1h 15min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Hoisin pork bowl
45min
Asian nachos
40min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min